FAQ

Tsekkaa löytyykö tästä vastaukset sun kyssäreihin, jos ei, niin nakkaa säpöä info@rageluola.fi

Rageluolassa pääset mäiskimään tavaroita rikki sekä heittelemään niitä seinille. Mahtava tapa purkaa paineita, patoutumia ja stressiä luvan kanssa ja turvallisessa, siihen tarkoitetussa ympäristössä. Voit valita huoneen kahdesta eri teemasta ja saat myös valita välineen jolla pääset mäiskimään!

Osoite on Kerkkolankatu 32, aja portista sisäpihalle ja oven löydät katoksen alta oikealta.

Varattu vuoro sisältää n. 5min alkupriiffin, 20min mäiskimisaikaa ja lopusta on varattu 5min sille, että ikuistamme teikäläiset saamanne tuhon keskellä.

Mäiskimisajan ja huoneen pääset varaamaan verkkokaupan kautta. Maksun suoritettuasi on aika varattu just sulle!

VARAA AIKA TÄSTÄ!

Mäiskiessä tulee kuuma, joten kannattaa varautua esim. t-paidalla karvalakin sijaan. Meiltä saat suojavarusteet käyttöösi mäiskinnän ajaksi; suojalasit (pakolliset), suojahaalarin, saappaat, työhanskat.

Valittavana on pesäpallomailasta moskaan.

Huoneeseen on laitettu valmiiksi mäiskintää odottamaan laseja, lautasia, elektroniikkaa (esim. näyttö, tv, digiboksi tms) sekä pienkodinkoneita.

Rageluolan alaikäräja on 15 vuotta. Tätä nuoremmat huoltajan seurassa. Varaamalla paikan verkkokaupasta, olet tutustunut ja sitoudut noudattamaan ilmoitettuja sääntöjä sekä vastuuvapaussopimusta. 

Mäiskintä on turvallista, mikäli noudatat antamiamme ohjeita ja käytät suojavarusteita. Varaamalla paikan verkkokaupasta, olet tutustunut ja sitoudut noudattamaan ilmoitettuja sääntöjä sekä vastuuvapaussopimusta.

Valittavanasi on kaksi samankokoista huonetta eri teemoilla.

UG huoneessa pääset mäiskimään UV-valossa graffittien keskellä ja HORROR huoneessa pääset mäiskimään tuttavallisten hahmojen kanssa.

Liikuntaetuina Luolassa käyvät seuraavat mobiilietuapit: SmartumPay, Edenred, Eazybreak ja ePassi. Ostaessasi liikuntaedulla, laita säpöliä info@rageluola.fi

Voit varata yhden huoneen sinulle ja kaverille. Voitte myös varata molemmat huoneet ja näin ollen tulla mäiskimään nelisteen (max. 2hlö/huone).

Mikäli haluatte varata koko Luolan kaveriporukan käyttöön, laittakaa tarjouspyyntö spostilla info@rageluola.fi niin räätälöidään teille just teidän näköinen paketti!

Huoneessa on maksimissaan kaksi (2) aikuista mäiskijää kerralla. Poikkeuksena omalla vastuulla lisäksi yksi (1) junnu vanhempien seurassa.

Hajoitetut tavarat ja silppu erotellaan ja kiikutetaan Teräskolmioon ja kaatopaikalle. 

Voit halutessa kuvata myös omalla puhelimella, omalla vastuulla. Otathan huomioon, että mäiskiessä tavarat sinkoilevat ja saattavat kimpoilla seinästä ja näin ollen vahingoittaa matkaluuriasi. Rageluola ei vastaa asiakkaiden rikkoutuneista tavaroista.

Me videoimme koko mäiskinnän ja saat halutessasi videon myös kotiin vietäväksi. Tälleesti pidetään sunkin matkaluuri ehjänä 😉

Meiltä löytyy musat Mäiskinnän ajaksi, mutta voit myös halutessasi soittaa omia biisejä.

Rageluolassa ei myydä alkoholia. Vuokratessasi Luolan yksityiskäyttöön, voit tuoda omat virvokkeet.